Alle gode gange 3

Alle gode gange 3

Arbejdsdagen er ved at nærme sig sin afslutning, da den første sms fra Brian tikker ind; Er lige kommet ned til vandet, hvor jeg har set en god fisk stå og sole sig. Det kan godt være at det forhøjede karpefeberen yderligere og gjorde den sidste arbejdstid lang.


Da jeg endeligt er på vej mod vandet, skal jeg lige høre om der er sket noget siden sidst. Brian fortæller at han lige har mistet en enkelt i sivene, øv. Jeg har dog en fæl mistanke om at Brian ikke har fortalt alt hvad der er sket. Og ganske rigtigt. Da jeg kommer ned til spotten, har han lige mistet endnu en mindre fisk. Til gengæld, har han også to liggende i sacken.


En flot "fuldskællet skælkarpe" og en massiv spejler.


Jeg får hurtigt rigget mine stænger til og fodret op, og så kan vi ellers sættes os og nyde en kold øl, mens vi venter på karperne.


Der går ikke længe før stangen, som Brian tidligere har fået de andre fisk på, kører igen. Da vi fisker buddys er det blevet min tur, og jeg kan efter en god fight, beundre en velproportioneret skæller.


Herfra er det tid til at hoppe i posen. Vi når dog ikke at ligge længe før der igen er run. Jeg mister den desværre. Ud med tacklet igen da der er godt med bobbelplamager på pladsen. Tacklet består af et chodrig og en 14mm ccmore livesystem boostet i kordas goo. Tacklet når nærmest kun lige at ramme bunden, for mens Brian er ved at fodre op stammes linen og Brian giver modhug. Denne fisk køre mere tungt end de andre og der er godt flex på 3 punds kæppen. Da fisken kommer op i overfladen kan vi godt se at det ikke er den kæmpe vi havde håbet på, men istedet en spejler der på underligvis er fejlkroget i maven. På måtten kan vi konstatere, at det er den selv samme spejler som Brian fangede tidligere på aftenen.


Herfra kører fiskeriet bare derud af igennem hele natten. og ved 4 tiden får vi sågar dobbeltrun.

Det blir ikke til megen søvn, men vi kom op på 8 karper på land. I løbet af morgenen får vi yderligere 2 stk, og dermed 10 i alt, herunder den selvsamme spejler vi tidligere har haft kontakt med 2 gange forinden. Denne gang fald den for en tigernut.


Det blev desværre ikke til nogle af søens større fisk, men rigeligt med action istedet. 


Knæk og bræk derude


Morten